• ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ!
    Περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρίας
    Περισσότεροι από 1.000 ευχαριστημένοι φίλοι
    Περισσότερα από 10.000 εξατομικευμένα διαιτολόγια
    Περισσότερα από 10.000.000gr χαμένα

 

Το Επιστημονικό Διαιτολογικό Κέντρο ''Σώμα Υγιές''

Διαιτολογικό Κέντρο στη Νίκαια, Πειραιά

 

το κέντρο μας

Στα σύνορα Νίκαιας,Κορυδαλλού και Νεάπολης στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά βρίσκεται το  Επιστημονικό διαιτολογικό κέντρο 'Σώμα Υγιές'.

Βρισκόμαστε επί της Γρηγορίου Λαμπράκη 315 (παλιό 257) κοντά στην πλατεία Σπάθας στη Νεάπολη και στο γήπεδο ποδοσφαίρου του Ιωνικού Νικαίας, στο ρεύμα προς Αθήνα για 10 χρόνια και πλέον (από το 2005)  και είμαστε εδώ για να σας εξυπηρετούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για κάθε διατροφικό σας ζήτημα.

Αναλαμβάνουμε την διαιτολογική παρακολούθηση ατόμων από την περιοχή μας και τις συνοικιακές περιοχές (Κορυδαλλός, Αιγάλεω, Περιστέρι, Κερατσίνι, Πέραμα, Αμφιάλη, Πειραιάς, Χα'ι'δάρι, Ταμπούρια), όμως έχουμε και φίλους που μας έρχονται από όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής.

Για τους φίλους που βρίσκονται μακριά μας, το 'Σώμα Υγιές' προσφέρει υπηρεσίες Διατροφικής παρακολούθησης από απόσταση, που με τη βοήθεια της τεχνολογίας η επικοινωνία είναι εξίσου άμεση και προσωπική. Μάθετε περισσότερα για τη διατροφή από απόσταση εδώ.


 

 

 

εξωτερικοί χώροι

Η είσοδος μας βρίσκεται από την πλευρά της Κωνσταντινουπόλεως στο νούμερο 22. Θα βρείτε διάφορες ταμπέλες που θα σας καθοδηγήσουν από τον κεντρικό δρόμο στην πόρτα του κέντρου μας

Στον 1ο όροφο  του κτιρίου φιλοξενείται το κέντρο μας. Για να φτάσετε,  μπορείτε να ανεβείτε με τον ανελκυστήρα, που είναι περιποιημένος ώστε να ταιριάζει με το ύφος του κέντρου,  ή να ξεκινήσετε απο τώρα τις αλλαγές στη ζωή σας και να ανεβείτε με τα πόδια.


 

 

ανελκυστήρας

 

 

 

Εάν επιλέξετε να ανεβείτε με τα πόδια θα μπορέσετε να δείτε και ένα άκρως ενδιαφέρον φωτογραφικό υλικό με θεματικές ενότητες σχετικές με τη διατροφή, το οποίο θα κάνει την διαδρομή σας πιο ευχάριστη. Μπαίνοντας στο κέντρο μας στη Νίκαια, θα δείτε τον χώρο αναμονής μας, στον οποίο μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία με τη γραμματειακή μας υποστήριξη, που είναι  πρόθυμη να σας εξυπηρετήσει σε κάθε σας ζήτημα, αφού ρυθμίζει τα ραντεβού, διαχειρίζεται τις κλήσεις σας, βοηθάει στη ληψη του ιστορικού σας αλλά και διεξάγει τις σωματικές  μετρήσεις που απαιτούνται για τον κάθε επισκέπτη.

κέντρο σώμα υγιές υποδοχή

σώμα υγιές υποδοχή

       

Στην συνέχεια, θα συναντήσετε τον χώρο των σωματικών μετρήσεων. Εκεί γίνοται εξατομικευμένες μετρήσεις (μέτρηση ύψους, βάρους, εκτίμηση σωματικής σύστασης, μέτρηση πόντων) ανάλογα με το πρόγραμμα διατροφής που θα επιλέξετε και την διατροφική σας ανάγκη. Μερικά από τα αποτελέσματα των μετρήσεών μας είναι ο Δείκτης Μάζας Σώματος (ΒΜΙ), τον οποίο μπορείτε να υπολογίσετε και μέσα από το μετρητή της σελίδας μας εδώ , αλλά και ο Βασικός Μεταβολικός Ρυθμός (BMR).


 

σώμα υγιές ζύγισμα
σώμα υγιές μετρήσεις
 
 
 
 
 
 

 

 

Έπειτα βρίσκονται οι χώροι των γραφείων μας, όπου γίνεται η επικοινωνία με τους συνεργάτες του κέντρου και η διαιτολογική σας παρακολούθηση. Ένα ραντεβού διατροφικής παρακολούθησης περιλαμβάνει τον  σχεδιασμό του εκάστοτε διαιτολογίου, μαζί με τις προτιμήσεις και τις αλλαγές που επιθυμέιτε, συζήτηση πάνω στις μετρήσεις της ημέρας και την γενικότερη  πρόοδο σας σε σχέση με τη διατροφή, επίλυση αποριών διατροφικού χαρακτήρα, ανάλυση των δυσκολιών που μπορεί να αντιμετωπίσατε ή γεγονότων που άλλαξε η διατροφή στην καθημερινότητά σας και στο τέλος καθορισμό της επόμενης διαιτολογικής συνάντησης και παρακολούθησης.

 

                Σώμα Υγιές γραφεία

Σώμα υγιές


 

 

Με αγάπη, σεβασμό και εμπειριά ετών στον τομέα διατροφής και διαχείρισης βάρους, έχουμε δημιουργήσει έναν φιλικό αλλά παράλληλα σοβαρό και αξιόπιστο χώρο στη Νίκαια για να δώσουμε ουσιαστικές λύσεις σε διατροφικά ζητήματα κάθε είδους  που μπορεί να σας προβληματίζουν, είτε αυτά αφορούν την πολυπόθητη απώλεια βάρους, είτε την αντιμετώπιση διατροφικών διαταραχών , ή οποιοδήποτε άλλο προσωπικό σας θέμα. Αρκεί να πάρετε την απόφαση και να μας εμπιστευτείτε!