• 150 κιλά
    Χωρίς επέμβαση
    Χωρίς σκευάσματα, με φυσικό τρόπο!
    Διαβάστε την μαρτυρία
    95 κιλά
  • ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ!
    Περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρίας
    Περισσότεροι από 1.000 ευχαριστημένοι φίλοι
    Περισσότερα από 10.000 εξατομικευμένα διαιτολόγια
    Περισσότερα από 10.000.000gr χαμένα
  • ισορροπημένη διατροφή
    καθημερινά δημητριακά
    καθημερινά φρούτα και λαχανικά
    αρκετές φορές την εβδομάδα ψάρια
    άπαχο κρέας λίγες φορές την εβδομάδα
  • Ελάτε στο Σώμα υγιές
    Να αξιολογήσουμε
    τη διατροφική σας ανάγκη δωρεάν.
  • Online
    Τώρα για πρώτη φορά
    Το κέντρο μας προσφέρει διαδικτυακή
    εφαρμογή παρακολούθησης του διαιτολογίου σας
    και της πορείας της δίαιτάς σας.
    Desktop or Laptop
    Tablet or Phone
  • Χρήσιμα εργαλεία
    κάντε κλικ και υπολογίστε μόνοι σας...

Πρασόπιτα

πρασόπιτα

 


Υλικά για 6-8 κομμάτια


 1 πακέτο φύλλο κρούστας
 1½ κιλό πράσα
 350γρ γάλα 0-1,5% λιπαρά
 1 κουταλιά αλεύρι
 4 κουταλιές λευκό κρασί
250γρ έμενταλ ή ένταμ τριμμένο

 
Εκτέλεση

 1.Καθαρίζετε καλά τα πράσα, τα κόβετε ροδέλες και βράζετε για 8 λεπτά.

2. Σουρώνετε και τα βράζετε με το γάλα μέχρι να απορροφηθεί το περισσότερο νερό.

3. Διαλύετε το αλεύρι στο κρασί και το ρίχνετε στη φωτιά. Ανακατεύετε για 2 λεπτά και απομακρύνετε από τη φωτιά.

4. Προσθέτετε το έμενταλ ή το ένταμ και αφήνετε το μείγμα να κρυώσει.

5. Σε ένα λαδωμένο ταψί λαδώνετε και  απλώνετε τα δύο τρίτα των φύλλων , ρίχνετε τη γέμιση και τοποθετείτε τα υπόλοιπα φύλλα. Ψήνετε στους 190° C για 45-50 λεπτά .