• 150 κιλά
    Χωρίς επέμβαση
    Χωρίς σκευάσματα, με φυσικό τρόπο!
    Διαβάστε την μαρτυρία
    95 κιλά
  • ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ!
    Περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρίας
    Περισσότεροι από 1.000 ευχαριστημένοι φίλοι
    Περισσότερα από 10.000 εξατομικευμένα διαιτολόγια
    Περισσότερα από 10.000.000gr χαμένα
  • ισορροπημένη διατροφή
    καθημερινά δημητριακά
    καθημερινά φρούτα και λαχανικά
    αρκετές φορές την εβδομάδα ψάρια
    άπαχο κρέας λίγες φορές την εβδομάδα
  • Ελάτε στο Σώμα υγιές
    Να αξιολογήσουμε
    τη διατροφική σας ανάγκη δωρεάν.
  • Online
    Τώρα για πρώτη φορά
    Το κέντρο μας προσφέρει διαδικτυακή
    εφαρμογή παρακολούθησης του διαιτολογίου σας
    και της πορείας της δίαιτάς σας.
    Desktop or Laptop
    Tablet or Phone
  • Χρήσιμα εργαλεία
    κάντε κλικ και υπολογίστε μόνοι σας...

Ντοματόπιτα με κατίκι

 

ντοματόπιτα


Υλικά (
Για 6-8 άτομα)


1 πακέτο φύλλο χωριάτικο
4 κουταλιές ελαιόλαδο
 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι
 1 σκελίδα σκόρδο
 600 γρ. ντοματίνια
1 κουταλάκι ρίγανη
10 ελιές κομμένες στη μέση (κατά προτίμηση Καλαμών)
 250γρ κατίκι
 Λίγο γάλα φρέσκο
 Αλάτι
 Πιπέρι


Εκτέλεση

1. Σοτάρετε το κρεμμύδι και το σκόρδο μέχρι να μαραθούν. Κόβετε τα ντοματίνια, τα προσθέτετε και ανακατεύετε καλά μέχρι το μείγμα να «πιει» τα υγρά.

2. Βγάζετε από τη φωτιά το μείγμα, προσθέτετε ρίγανη, αλάτι και πιπέρι και το αφήνετε να κρυώσει.

3. Λαδώνετε τα περισσότερα φύλλα και τα απλώνετε σε λαδωμένο ταψί.

4. Τοποθετείτε το μείγμα και ρίχνετε  τις ελιές και το ανθότυρο σε φέτες.

5. Αλείβετε τα υπόλοιπα φύλλα με λίγο γάλα και σκεπάζετε το ταψί. Ψήνετε στους 190° C για περίπου 45 λεπτά.