• 150 κιλά
    Χωρίς επέμβαση
    Χωρίς σκευάσματα, με φυσικό τρόπο!
    Διαβάστε την μαρτυρία
    95 κιλά
  • ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ!
    Περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρίας
    Περισσότεροι από 1.000 ευχαριστημένοι φίλοι
    Περισσότερα από 10.000 εξατομικευμένα διαιτολόγια
    Περισσότερα από 10.000.000gr χαμένα
  • ισορροπημένη διατροφή
    καθημερινά δημητριακά
    καθημερινά φρούτα και λαχανικά
    αρκετές φορές την εβδομάδα ψάρια
    άπαχο κρέας λίγες φορές την εβδομάδα
  • Ελάτε στο Σώμα υγιές
    Να αξιολογήσουμε
    τη διατροφική σας ανάγκη δωρεάν.
  • Online
    Τώρα για πρώτη φορά
    Το κέντρο μας προσφέρει διαδικτυακή
    εφαρμογή παρακολούθησης του διαιτολογίου σας
    και της πορείας της δίαιτάς σας.
    Desktop or Laptop
    Tablet or Phone
  • Χρήσιμα εργαλεία
    κάντε κλικ και υπολογίστε μόνοι σας...

Κρεμμυδόπιτα

κρεμμυδόπιτα

 

Υλικά

1 πακέτο φ φύλλα Κρούστας

800 γραμμ. Φρέσκα και ξερά κρεμμύδια

240γρ φέτα

2 αυγά χτυπημένα

3 κ.σ. ελαιόλαδο

2 κ.σ. άνηθος

αλάτι

φρεσκοτριμμένο πιπέρι

λίγο ελαιόλαδο για τα φύλλα

 

Εκτέλεση

1. Καθαρίζετε τα κρεμμύδια, τα κόβετε λεπτές φέτες και τα προσθέτετε σε ένα βαθύ τηγάνι με ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά μέχρι να μαραθούν, αλλά χωρίς να πάρουν χρώμα. Αφήνετε μερικά λεπτά ώσπου να κρυώσουν και προσθέτετε τη φέτα, τα αυγά χτυπημένα, τον άνηθο, αλάτι και πιπέρι.

2. Λαδώνετε ένα ρηχό ταψί και απλώνετε 6 φύλλα ζύμης ακτινωτά, ώστε οι γωνίες ναι προεξέχουν γύρω από όλο το ταψί, ενώ τα ραντίζετε με ελαιόλαδο. Στρώνετε τη μισή γέμιση, από πάνω δύο τσαλακωμένα φύλλα και την υπόλοιπη γέμιση. Τυλίγετε τις άκρες που εξέχουν μέσα στο ταψί. Στρώνετε τα υπόλοιπα φύλλα τσαλακωμένα.

3. Χαράζετε τα κομμάτια, ρίχνετε μερικές σταγόνες νερό με τα χέρια και περιχύνετε πολύ λίγο ελαιόλαδο. Ψήνετε στους 180 σε αντιστάσεις για περίπου 1 ώρα και 15 λεπτά.