• 150 κιλά
    Χωρίς επέμβαση
    Χωρίς σκευάσματα, με φυσικό τρόπο!
    Διαβάστε την μαρτυρία
    95 κιλά
  • ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ!
    Περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρίας
    Περισσότεροι από 1.000 ευχαριστημένοι φίλοι
    Περισσότερα από 10.000 εξατομικευμένα διαιτολόγια
    Περισσότερα από 10.000.000gr χαμένα
  • ισορροπημένη διατροφή
    καθημερινά δημητριακά
    καθημερινά φρούτα και λαχανικά
    αρκετές φορές την εβδομάδα ψάρια
    άπαχο κρέας λίγες φορές την εβδομάδα
  • Ελάτε στο Σώμα υγιές
    Να αξιολογήσουμε
    τη διατροφική σας ανάγκη δωρεάν.
  • Online
    Τώρα για πρώτη φορά
    Το κέντρο μας προσφέρει διαδικτυακή
    εφαρμογή παρακολούθησης του διαιτολογίου σας
    και της πορείας της δίαιτάς σας.
    Desktop or Laptop
    Tablet or Phone
  • Χρήσιμα εργαλεία
    κάντε κλικ και υπολογίστε μόνοι σας...

Κυπριακές ραβιόλες

 

 

ραβιόλες

 

 

 

Υλικά


Για τη ζύμη
1 κιλό αλεύρι
½ κ.τ.γ. αλάτι
½ φλιτζάνι λάδι
Νερό χλιαρό (όσο πάρει)

Για τη γέμιση
3 φλ. χαλούμι τριμμένο
4 αυγά
Ξηρός δυόσμος

 

Εκτέλεση


Για τη ζύμη
1. Σε ένα μπολ ρίχνετε το αλεύρι κοσκινισμένο, αλάτι και λάδι και ζυμώνετε.
2. Σταδιακά προσθέτετε όσο νερό χρειάζεται. Κόβετε σε κομμάτια και ζυμώνετε πάλι. Όταν γυαλίζει αφήνετε να ξεκουραστεί.


Για τη γέμιση
3. Σε ένα μπολ συνδυάζετε χαλούμι και δυόσμο. Χτυπάτε τα αυγά και τα ρίχνετε πάλω στο χαλούμι και ανακατεύετε μέχρι να ομογενοποιηθούν.
4. Ανοίγετε τη ζύμη σε ένα μεγάλο φύλλο και τοποθετείτε τη γέμιση σε μικρές ποσότητες τη μια δίπλα στην άλλη μέχρι τη μέση του φύλλου. Διπλώνετε από πάνω το φύλλο και κόβετε ένα ένα τα κομμάτια. 
5. Τοποθετείτε σε μια κατσαρόλα , βράζετε για λίγο και είναι έτοιμες.