• 150 κιλά
    Χωρίς επέμβαση
    Χωρίς σκευάσματα, με φυσικό τρόπο!
    Διαβάστε την μαρτυρία
    95 κιλά
  • ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ!
    Περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρίας
    Περισσότεροι από 1.000 ευχαριστημένοι φίλοι
    Περισσότερα από 10.000 εξατομικευμένα διαιτολόγια
    Περισσότερα από 10.000.000gr χαμένα
  • ισορροπημένη διατροφή
    καθημερινά δημητριακά
    καθημερινά φρούτα και λαχανικά
    αρκετές φορές την εβδομάδα ψάρια
    άπαχο κρέας λίγες φορές την εβδομάδα
  • Ελάτε στο Σώμα υγιές
    Να αξιολογήσουμε
    τη διατροφική σας ανάγκη δωρεάν.
  • Online
    Τώρα για πρώτη φορά
    Το κέντρο μας προσφέρει διαδικτυακή
    εφαρμογή παρακολούθησης του διαιτολογίου σας
    και της πορείας της δίαιτάς σας.
    Desktop or Laptop
    Tablet or Phone
  • Χρήσιμα εργαλεία
    κάντε κλικ και υπολογίστε μόνοι σας...

Κυπριακά Αφέλια

 

αφέλια

 

 

 

 

Υλικά


    1 κιλό χοιρινό μπούτι, κομμένο σε μικρά κομμάτια
    2½ ποτήρια κρασί κόκκινο και 3 κουταλιές κόλιαδρο ξερό χοντροκοπανισμένο για την μαρινάδα
    1 ποτήρι κρασί κόκκινο
    1 κουταλιά κόλιανδρο ξερό χοντροκοπανισμένο
    ελαιόλαδο
    αλάτι
    πιπέρι


 Εκτέλεση


1. Σε ένα μπολ τοποθετείτε το χοιρινό και το περιχύνετε με κόκκινο κρασί και κόλιανδρο. Ανακατεύετε καλά να καλυφθεί όλο το κρέας και το αφήνετε 3-4 ώρες να μαριναριστεί. Στραγγίζετε καλά και πετάτε το κρασί που έχει απομείνει.
2. Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το χοιρινό. Μόλις πάρει χρώμα σβήνετε με το κόκκινο κρασί και το υπόλοιπο κόλιανδρο.
3. Χαμηλώνετε τη φωτιά, βάζετε αλάτι και πιπέρι και σιγοβράζετε για 30 λεπτά περίπου. Είναι έτοιμο όταν μαλακώσει.