• 150 κιλά
  Χωρίς επέμβαση
  Χωρίς σκευάσματα, με φυσικό τρόπο!
  Διαβάστε την μαρτυρία
  95 κιλά
 • ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ!
  Περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρίας
  Περισσότεροι από 1.000 ευχαριστημένοι φίλοι
  Περισσότερα από 10.000 εξατομικευμένα διαιτολόγια
  Περισσότερα από 10.000.000gr χαμένα
 • ισορροπημένη διατροφή
  καθημερινά δημητριακά
  καθημερινά φρούτα και λαχανικά
  αρκετές φορές την εβδομάδα ψάρια
  άπαχο κρέας λίγες φορές την εβδομάδα
 • Ελάτε στο Σώμα υγιές
  Να αξιολογήσουμε
  τη διατροφική σας ανάγκη δωρεάν.
 • Online
  Τώρα για πρώτη φορά
  Το κέντρο μας προσφέρει διαδικτυακή
  εφαρμογή παρακολούθησης του διαιτολογίου σας
  και της πορείας της δίαιτάς σας.
  Desktop or Laptop
  Tablet or Phone
 • Χρήσιμα εργαλεία
  κάντε κλικ και υπολογίστε μόνοι σας...

 

Α.Κ.

Συνδυάζοντας σωστή διατροφή με άσκηση 

Κερδίζοντας το στοίχημα που είχα βάλει με τον εαυτό μου


 

‘Επισκέφθηκα την κλινική διαιτολόγο διατροφολόγο Κάλλια Γιαννιτσοπούλου κατόπιν παρότρυνσης μιας φίλης μου που την είχε επισκεφθεί και μου έδωσε πολύ καλές συστάσεις.

 Ο ελεύθερος χρόνος μου ήταν ελάχιστος, διότι έχω εργασιακή θέση μεγάλης ευθύνης και έπρεπε η διατροφή μου να ταιριάζει απόλυτα στο απαιτητικό ωράριο μου.

Η Κάλλια σεβάστηκε το πρόγραμμα εργασίας αλλά και έντονης άσκησης μου και μπόρεσε να μου σχεδιάσει το κατάλληλο πρόγραμμα διατροφής για τις ανάγκες μου. Μου έβαζε πιο ενισχυμένα σνακ για τις ημέρες της προπόνησης και έτσι δεν πείνασα ιδιαίτερα και μπορούσα να ανταπεξέλθω ενεργειακά στην καθημερινότητα μου.

Η διατροφή ήταν βασισμένη στις προτιμήσεις μου και τα άτομα στο ‘Σώμα Υγιές’ ήταν πάντα πρόθυμα να συζητήσουν μαζί μου την οποιαδήποτε απορία μου. Η σωματική άσκηση που έκανα παράλληλα με τη διατροφή με βοήθησε στο να έχω ένα γραμμωμένο και δυνατό σώμα.

Με την Κάλλια κατάφερα να φτάσω στον τελικό μου στόχο, κερδίζοντας το στοίχημα που είχα βάλει με τον εαυτό μου και τώρα είμαι σε φυσιολογικό επίπεδο λίπους και βάρους. Ευχαριστώ πολύ την Κάλλια και την ομάδα του 'Σώμα Υγιές' για την όμορφη συνεργασία!’

 

 

φωτό πριν και μετά ΑΚ

 

  μετρήσεις ΑΚ

 


Σχόλια της κλινικής διαιτολόγου- διατροφολόγου Κάλλιας Γιαννιτσοπούλου, MSc, MBA, SRD:

H A.K. κατάφερε να αποκτήσει ένα άκρως αρμονικό, γυμνασμένο και απόλυτα φυσιολογικό σε μετρήσεις σώμα, συνδυάζοντας σωστή διατροφή με άσκηση. Ήταν πολύ πειθαρχημένη στη διατροφή της αλλά και στο δύσκολο πρόγραμμα εκγύμνασης που ακολουθούσε. Η διαφορά στις φωτογραφίες του πριν και του μετά είναι πραγματικά εκπληκτική! Εύχομαι στην Α.Κ. να συνεχίσει να πετυχαίνει τους στόχους της και σε άλλους τομείς. Χάρηκα πολύ για αυτή την συνεργασία!’.