• 150 κιλά
  Χωρίς επέμβαση
  Χωρίς σκευάσματα, με φυσικό τρόπο!
  Διαβάστε την μαρτυρία
  95 κιλά
 • ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ!
  Περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρίας
  Περισσότεροι από 1.000 ευχαριστημένοι φίλοι
  Περισσότερα από 10.000 εξατομικευμένα διαιτολόγια
  Περισσότερα από 10.000.000gr χαμένα
 • ισορροπημένη διατροφή
  καθημερινά δημητριακά
  καθημερινά φρούτα και λαχανικά
  αρκετές φορές την εβδομάδα ψάρια
  άπαχο κρέας λίγες φορές την εβδομάδα
 • Ελάτε στο Σώμα υγιές
  Να αξιολογήσουμε
  τη διατροφική σας ανάγκη δωρεάν.
 • Online
  Τώρα για πρώτη φορά
  Το κέντρο μας προσφέρει διαδικτυακή
  εφαρμογή παρακολούθησης του διαιτολογίου σας
  και της πορείας της δίαιτάς σας.
  Desktop or Laptop
  Tablet or Phone
 • Χρήσιμα εργαλεία
  κάντε κλικ και υπολογίστε μόνοι σας...

Βασιλική Β., 38 ετών

 Επιτυγχάνοντας εύκολα τον στόχο μου

Βάζοντας φρένο στις παρεκτροπές

φώτο επιτυγχάνοντας εύκολα τον στόχο

 

 

 

 

φώτο μετρήσεις πριν και μετά

 

 

 

 

Μετά από τη γέννηση των παιδιών μου, αν και δεν πήρα πολλά κιλά στην εγκυμοσύνη , άρχισα να παίρνω σταδιακά βάρος λόγω κούρασης , άγχους και το βασικότερο γιατί το φαγητό παραμένει για μένα ένα είδος χαλάρωσης και ευχαρίστησης. Μου αρέσει τόσο το καλομαγειρεμένο φαγητό όσο και το ανθυγιεινό τσιμπολόγημα. Ξέρω όλους τους κανόνες υγιεινής διατροφής , αλλά συνειδητά επιλέγω ν τους αγνοώ. Και αυτό συμβαίνει κυρίως όταν είμαι πιεσμένη ψυχολογικά.


Τον τελευταίο χρόνο κατέρριψα όλα τα προγνωστικά και ξεπέρασα το φυσιολογικό μου βάρος κατά 12 κιλά. Έφτασα 80 κιλά. Το χειρότερο όμως είναι ότι είχα το αίσθημα της παραίτησης και της αδιαφορίας. Ένιωθα κουρασμένη, νωθρή . Τελικά πήρα την απόφαση να ξανακάνω δίαιτα.


Με σταθερό ρυθμό έχασα 12 κιλά σε 3,5 μήνες. Το ιδιαίτερο με το πρόγραμμα της Καλλίας είναι ότι τα γεύματα είναι πολύ χορταστικά , τόσο που μπορείς εύκολα να τα εντάξεις στη διατροφή σου μετά τη δίαιτα . Επίσης μου έκανε εντύπωση, και στην αρχή μάλιστα μου προκάλεσε και αμφισβήτηση , η εναλλαγή θερμιδικά στο μενού από μέρα σε μέρα. Αυτό γίνεται επίτηδες για να ενεργοποιείται ο μεταβολισμός.


Ο στόχος επιτεύχθηκε και σχετικά εύκολα . Τώρα για μένα η μεγαλύτερη πρόκληση είναι να ακολουθήσω το πρόγραμμα συντήρησης και να μπορώ να βάζω ένα φρένο στον εαυτό μου κάθε φορά που παρεκτρέπεται .
Ευχαριστώ πολύ την Κάλλια για τη βοήθεια και την υπομονή της.

 

 

Το σχόλιο της διαιτολόγου:


Η Βασιλική ήταν απολύτως πειθαρχημένη και παρέμεινε πιστή στο πρόγραμμα, γι’ αυτό και είχε σταθερά αποτελέσματα κάθε εβδομάδα που περνούσε, παρόλο που δεν έκανε κάποιο είδος άσκησης παράλληλα με τη διατροφή της. Βρισκόμαστε πλέον στη φάση της συντήρησης, όπου είμαι σίγουρη ότι θα τα πάει εξίσου καλά. Μπράβο Βασιλική!